Συχνές Ερωτήσεις

Οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις

1. Πήρα τη μεγάλη απόφαση να τρέξω στο Ζαγόρι. Πώς κάνω εγγραφή;

Πολύ απλά! Επισκεφθείτε τη σελίδα της Διοργανώτριας εταιρείας “My Adventure” εδώ, επιλέξτε τον αγώνα (και το αντίστοιχο πακέτο) που επιθυμείτε και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί

2. Έκανα εγγραφή. Και τώρα τι γίνεται;

Αν έχετε συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία σας, τότε θα ανακατευθυνθείτε στο περιβάλλον της τράπεζας για πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, σας έρχεται ενημερωτικό email για την επιβεβαίωση πληρωμής και εγγραφής και καταχωρείστε αυτόματα στον αγώνα που επιλέξατε.

Στο email σας θα λάβετε το Δελτίο Συμμετοχής του κάθε αθλητή (που αναγράφει και τον Αριθμό BiB) καθώς και την συνολική απόδειξη πληρωμής σε μορφή PDF.

3. Ποιο είναι το κόστος των αγώνων;

Το κόστος των αγώνων μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ. Τα χρήματα που πληρώνετε είναι ανταποδοτικά, μιας και εκτός από τον πλήρη ανεφοδιασμό κατα την διάρκεια του αγώνα θα λάβετε και το καλαίσθητο αναμνηστικό μπλουζάκι του ZAGORI MOUNTAIN RUNNING καθώς και το μετάλλιο, με τον τερματισμό σας. 

Επιπλέον, οι τερματίσαντες στον αγώνα TeRA & του Zagori Classic Race 33km, ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους, θα παραλάβουν δώρα finisher!

4. Ήρθε η ώρα των αγώνων. Πώς θα έρθω στην εκκίνηση;

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν και τερματίζουν στο Γυμνάσιο του Τσεπελόβου (Ζαγόρι Ιωαννίνων.) 

Οδηγίες για να έρθετε οδικώς από τα Ιωάννινα θα βρείτε ΕΔΩ.

5. Τον αριθμό και το αγωνιστικό μου πακέτο από πού θα τα παραλάβω;

Υπάρχουν πολλές επιλογές: Η μεγάλη γιορτή του ΖΜR ανοίγει την Πέμπτη 18/07/2024 στο Κατάστημα FIFTH ELEMENT (πεζόδρομος Δαγκλή & Παπάζογλου – Ιωάννινα). Εκεί μπορείτε να αναζητήσετε το πακέτο σας.
Για τις επόμενες ημέρες, 19-20/07/2024, η Γραμματεία των αγώνων θα βρίσκεται στο φυσικό της χώρο, στο Τσεπέλοβο για τη διανομή των πακέτων και την εξυπηρέτηση των αθλητών. 

6. Τι ώρα και από πού ξεκινούν οι αγώνες;

Όλοι οι αγώνες έχουν αφετηρία το Γυμνάσιο Τσεπελόβου.

  • Ο TeRA ξεκινά στις 20/07/2024 και ώρα 05:00.
  • Ο Zagori Classic Race 33km ξεκινά στις 21/07/2024 και ώρα 06:30 .
  • Ο Half Marathon 21km ξεκινά στις 20/07/2024 και ώρα 07:30.
  • Ο Forest 10km ξεκινά στις 21/07/2024 και ώρα 08:45

7. Τι ισχύει με τους “Αγώνες-Κριτήρια” στα 60km & 33km;

Στο πλαίσιο της ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων και της υψηλής ποιότητας των παροχών κατά τη διάρκειά τους, η Επιτροπή Αγώνων αποφάσισε τον καθορισμό “Αγώνων-Κριτηρίων”, που επιβεβαιώνουν την αγωνιστική επάρκεια των συμμετεχόντων.
Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

8. Πού μπορώ να μείνω για το Σαββατοκύριακο του αγώνα;

Υπάρχουν πάρα πολλές δυνατότητες. Τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες της περιοχής θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουν. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα κατασκήνωσης στο Τσεπέλοβο, σε χώρο που θα σας υποδείξει η Διοργάνωση.

9. Πού μπορώ να απευθυνθώ τις μέρες των αγώνων για τυχόν απορίες μου;

Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, θα υπάρχει σχετικό Περίπτερο Ενημέρωσης (Info Kiosk) στο χώρο εκκίνησης/τερματισμού, στο Τσεπέλοβο.