Το Zagori Mountain Running ,η πολυπληθέστερη ορεινή δρομική διοργάνωση στην Ελλάδα, και μια από τις πιο απαιτητικές και εντυπωσιακές διαδρομές για τους Ultra Runners στην Ευρώπη, το 2020 συμπληρώνει τα 10 χρόνια της και η επέτειος αυτή θα είναι μια μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις και αλλαγές!

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα, ξεκίνησε τις ετοιμασίες για ένα μοναδικό τριήμερο που θα μείνει αξέχαστο σε όλους όσους θα λάβουν μέρος στους 4 αγώνες της διοργάνωσης αλλά και στους επισκέπτες οι οποίοι θα βρεθούν στις 24-26 Ιουλίου 2020, στο μαγευτικό κι απαράμιλλου φυσικού κάλλους Ζαγόρι .

Με δύο καινούριες διαδρομές για τους αγώνες Half Marathon 21km και Entry Race 10km , το “10ο Zagori Mountain Running“, επιστρέφει ανανεωμένο και θα έχει πλέον ως επίκεντρο των αγωνιστικών και παράλληλων δράσεων, το Τσεπέλοβο!

Και οι 4 αγώνες της διοργάνωσης, περνούν από υπέροχα πετρόκτιστα χωριά, λιθόκτιστα τοξωτά γεφύρια, διασχίζουν την χαράδρα του Βίκου και ακολουθούν μονοπάτια που συνδέουν το χθες με το σήμερα, εντός του Γεωπάρκου Βίκου-Αώου!

Η επετειακή διοργάνωση των 10 χρόνων του Zagori Mountain Running, υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις σε όλους όσους θα ταξιδέψουν για να γνωρίσουν τρέχοντας, ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδος , να συναντήσουν φίλους και να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές χαράς σε μια συνάντηση που υμνεί την φύση και τον αθλητισμό!

Σημειώστε την ημερομηνία 24-26 Ιουλίου 2020 κι ετοιμαστείτε!

Οι εγγραφές θα ανοίξουν στις αρχές του νέου χρόνου!