Δείτε τα δώρα Finisher των αγώνων 80km & 44km του ZMR23!

Kαι φέτος, η κορυφαία Outdoor εταιρεία ένδυσης και εξοπλισμού , THE NORTH FACE , θα βρίσκεται στο πλευρό του 12ου ZAGORI MOUNTAIN RUNNING ως επίσημος μεγάλος Χορηγός. Για ακόμη μια χρονιά αυτή η συνεργασία αναμένεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τους αθλητές που θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των αγώνων του ZAGORI RACE.

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές που θα ολοκληρώσουν τους αγώνες TeRA 80km και Marathon+ 44km θα λάβουν μοναδικά δώρα της εταιρείας, που θα τους υπενθυμίζουν την απίστευτη περιπέτεια που αντιμετώπισαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία!

Στον αγώνα TeRA 80km οι αθλητές που θα τερματίσουν έγκαιρα τον αγώνα θα λάβουν το συλλεκτικό Αδιάβροχο μπουφάν THE NORTH FACE – ANTORA JACKET

Ενώ οι αθλητές του αγώνα MARATHON+ 44km θα λάβουν συλλεκτικά αξεσουάρ (θήκη για παγούρι, κορδόνι για τα γυαλιά και προστατευτικό για τον ήλιο που προσαρμόζεται σε καπέλο) της εταιρίας THE NORTH FACE.
(Σημείωση: το καπέλο δεν περιλαμβάνεται στο σετ αξεσουάρ)

Η The North Face είναι γνωστή για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της στον χώρο του outdoor.

Η παρουσία της ως χορηγός σε αυτό τον αγώνα ενισχύει τη φήμη και την αξιοπιστία της εταιρίας, προσφέροντας στους αθλητές μια επιπλέον πηγή κινήτρου και έμπνευσης.

Οι αγώνες Zagori Mountain Running αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της φύσης και του αθλητισμού!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΝΕΟ
Facebook
Twitter
LinkedIn