Το φετινό συλλεκτικό βραχιολάκι του Zagori Mountain Running, μαζί με το οικολογικό μήνυμα που φέρει κάθε χρονιά «Respect the Mountains», το οποίο ταυτίζεται με τη φιλοσοφία του αγώνα, μας ευαισθητοποιεί σχετικά με τη νόσο της Κυστικής Ίνωσης, με την προτροπή: «Run and Win CF».

Η «My Adventure-Event Organizer Pro», Διοργανώτρια Εταιρεία του ZMR, αγκάλιασε με ιδιαίτερη συγκίνηση την πρωτοβουλία δύο γονέων για την προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την Κυστική Ίνωση, που αποτελεί την πιο συχνή γενετική νόσο στη χώρα μας.

Η Κυστική Ίνωση είναι μια συχνή κληρονομική πάθηση στη χώρα μας, η οποία προσβάλλει κυρίως τους πνεύμονες δυσκολεύοντας τη λειτουργία της αναπνοής, ενώ µε το πέρασµα του χρόνου επιβαρύνει και άλλες ζωτικές λειτουργίες, λιγοστεύοντας το προσδόκιµο ζωής.

Το συλλεκτικό βραχιολάκι, «Respect the MountainRun and win CF», θα διατίθεται στο κατάστημα της Fifth Element στα Ιωάννινα και στο Περίπτερο που θα λειτουργήσει στον χώρο της ZMR EXPO στο Τσεπέλοβο, έναντι συμβολικής αξίας. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Νοσοκοµείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» – Τµήµα Κυστικής Ίνωσης.

Η Διοργάνωση του Zagori Mountain Running 2019 κάνει ένα πρώτο βήμα για την ενημέρωση του κοινού και τη στήριξη του Τμήματος, µε την ελπίδα ότι το μέλλον στην αντιμετώπιση της νόσου θα είναι αισιόδοξο και φωτεινό.

Όλα για τα παιδιά – Run and win CF!