Η αφίσα του Zagori Mountain Running 2018 μας προσκαλεί να ζήσουμε, την χαρά της συμμετοχής, της προσπάθειας  και κάθε στιγμή της μεγάλης γιορτής του ορεινού τρεξίματος!

 Το Zagori Mountain Running διανύει την 8η χρονιά του κι αυτό που μας γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση είναι, ότι χιλιάδες αθλητές κι επισκέπτες αγκάλιασαν την διοργάνωση κι αγάπησαν κάθε γωνιά αυτού του υπέροχου τόπου, τον οποίο πλέον επισκέπτονται ξανά και ξανά! Το Zagori Mountain Running έχει πλέον εξελιχθεί σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, της φύσης και της παρέας! Εκτός από τους αθλητές υψηλών επιδόσεων οι οποίοι τρέχουν σε ένα μοναδικό ορεινό τερέν, βάζοντας ο καθένας τους προσωπικούς του στόχους, ο αγώνας αυτός απευθύνεται και σε έναν μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων που τρέχουν για να διασκεδάσουν και να θαυμάσουν κάθε σημείο της διαδρομής. Μαζί με τον παιδικό αγώνα ΖΑΓΟΡΑΚΙ, όλη η οικογένεια μπορεί να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία που έχει ως έπαθλο τα χαμόγελα και την χαρούμενη διάθεση,

Η φετινή αφίσα της διοργάνωση, με ένα ιδιαίτερο, χειροποίητο εικαστικό, σας προσκαλεί να δείτε το Zagori Mountain Running με μια διαφορετική ματιά! Να ζήσετε την χαρά της συμμετοχής στον αγώνα χωρίς άγχος, να απολαύσετε κάθε στιγμή της προσπάθειάς σας και να περάσετε ένα μοναδικό αθλητικό τριήμερο με την παρέα σας! Σας περιμένουμε λοιπόν για μία ακόμη χρονιά στο Ζαγόρι, να μοιραστούμε μοναδικά συναισθήματα, να ξανατρέξουμε σε αγαπημένα μονοπάτια και να φτιάξουμε καινούριες αναμνήσεις!