Η στήριξη των συνανθρώπων μας που δίνουν καθημερινά μάχη για την ζωή τους, αποτελεί βασική προτεραιότητα της “Fifth Element Adventure Store” και του αγώνα που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες ορεινούς δρομείς, “Zagori Mountain Running“! Με την υλοποίηση στοχευμένων ενεργειών και με την μεγάλη υποστήριξη όλων των συμμετεχόντων στην μεγάλη αυτή γιορτή του ορεινού τρεξίματος, στέλνουμε κάθε χρόνο ένα ηχηρό μήνυμα, ότι ο αθλητισμός ευαισθητοποιεί κι αγκαλιάζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας!

Με αυτόν το στόχο, κατά την διάρκεια του 8ου Zagori Mountain Running, τον περασμένο Ιούλιο, διατέθηκε προς πώληση, στον χώρο της Zagori Expo και στο κατάστημα της Fifth Element, έναντι συμβολικού αντιτίμου, ένα συλλεκτικό βραχιολάκι με οικολογικό μήνυμα “Respect the Mountains” στους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες, αλλά και στους επισκέπτες. H ανταπόκριση ήταν συγκινητική, καθώς εξαντλήθηκαν όλα τα βραχιολάκια κι έτσι μπορέσαμε το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε, να το προσφέρουμε στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» Ιωαννίνων, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και στήριξης του σπουδαίου κοινωνικού και ανθρώπινου έργου που επιτελεί ο Σύλλογος.

Την επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε, παρέδωσε στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» Ιωαννίνων και στην κα Φωτεινή Στεργίου, η εκπρόσωπος της Fifth Element, Μάρα Καλογήρου, η οποία σημείωσε: “το έργο της Φλόγας αποδεικνύει τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα του εθελοντισμού αγκαλιάζοντας με αληθινό ενδιαφέρον κι αγάπη τα παιδιά που έχουν αρρωστήσει από καρκίνο και τις οικογένειές τους. Εμείς θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό τους, βοηθώντας όσο μπορούμε να μην σβήσει η ΦΛΟΓΑ της ελπίδας και της ζωής.

Από την πλευρά της η κα Στεργίου ανέφερε μεταξύ άλλων: “Νιώθουμε πολύ όμορφα γιατί ,για μία ακόμη χρονιά στέκεστε δίπλα στο έργο της ΦΛΟΓΑΣ, μέσω της δράσης σας, διαδίδοντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το ενδιαφέρον και η συμπαράσταση φορέων και φίλων όπως εσείς, μας δίνουν δύναμη κι αισιοδοξία να συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί και δίπλα στα παιδιά μας για την υγεία και τη ζωή τους“.