Το συλλεκτικό/επετειακό βραχιολάκι του ZMR21

Το φετινό συλλεκτικό/επετειακό βραχιολάκι του Zagori Mountain Running, μαζί με το οικολογικό μήνυμα που φέρει κάθε χρονιά «Respect the Mountains» και το οποίο ταυτίζεται με τη όλη φιλοσοφία του αγώνα, φέτος ενισχύει την πολύ σημαντική προσπάθεια του Συλλόγου Γονιών Παιδιών Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» Ιωαννίνων.

Η «Φλόγα» φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας.  Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς.

Το συλλεκτικό/επετειακό βραχιολάκι «Respect the Mountains – Never Stop Exploring – 10 Years Anniversary», θα διατίθεται στο φυσικό κατάστημα της Fifth Element (Δαγκλή & Παπάζογλου, Ιωάννινα), καθώς και στο σχετικό Περίπτερο που θα λειτουργήσει στον χώρο της ZMR EXPO στο Τσεπέλοβο, έναντι συμβολικής αξίας.

Η «My Adventure-Event Organizer Pro», θα διαθέσει τα έσοδα από την πώληση του συλλεκτικού βραχιολιού στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών Νεοπλασματικής Ασθένειας «Φλόγα» Ιωαννίνων, στηρίζοντας έμπρακτα την τόσο σημαντική δράση της.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΝΕΟ
Facebook
Twitter
LinkedIn