Το ZMR23 υποστηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Αγοράζοντας ένα συλλεκτικό βραχιολάκι του Zagori Mountain Running 2023, συμμετέχετε ενεργά στην υποστήριξη του σημαντικού έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), καθώς όλα τα έσοδα διατίθενται για αυτόν τον σκοπό.

Γίνετε και εσείς κομμάτι αυτής της οικογένειας και το φώς στις ευχές των παιδιών που δίνουν την προσωπική τους μάχη με μια σοβαρή ασθένεια.

Δύο λόγια για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά

Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 32.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 520.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 16 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.

Στην Ελλάδα, ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 400 εθελοντές του Make-A-Wish σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουν κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 38 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 3.000 ευχές!

Πώς θα αποκτήσετε το συλλεκτικό βραχιολάκι

Το συλλεκτικό βραχιολάκι μπορείτε να το προμηθευτείτε στα εξής σημεία:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΝΕΟ
Facebook
Twitter
LinkedIn