Ενας από τους βασικούς στόχους της MY ADVENTURE“, είναι ο συνδυασμός αθλητισμού και φιλανθρωπίας, η στήριξη συνανθρώπων μας που η ζωή τους χρειάζεται περισσότερο φως κι ελπίδα.

Γι’αυτό τον λόγο πέρυσι τον Ιούλιο, μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει το αγωνιστικό διήμερο του Zagori Mountain Running, αθλητές και φίλοι του ορεινού τρεξίματος, έτρεξαν στο Zagori Night Run για έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό. Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονταν από τις εισφορές δρομέων, φίλων της διοργάνωσης κι όλων όσων βρέθηκαν στους Κήπους Ζαγορίου ως θεατές του αγώνα, να διατεθούν από την MY ADVENTURE, στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ” Ιωαννίνων. Η ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, ήταν συγκινητική και το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε μαζί με τα ονόματα όλων όσων πρόσφεραν με την καρδιά τους βοήθεια στην “ΦΛΟΓΑ”, το παρέδωσε στην Πρόεδρο του Συλλόγου κα Ευανθία Καρρά, ο εκπρόσωπος της MY ADVENTURE, Βασίλης Τζουμάκας!

Το ZAGORI NIGHT RUN είναι ένας αγώνας που θα γίνεται κάθε χρόνο για καλό σκοπό καθώς, η MY ADVENTURE μέσα από τέτοιες δράσεις, αναδεικνύει τα οφέλη της άθλησης κινητοποιώντας παράλληλα το ευρύτερο κοινό ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια!